Jakou dětskou termosku vybrat?

 

Nezapomeňte termosku přibalit na hory! Teplý čaj, když je nejhůř, zahřeje malé sportovce a určitě vám tak zpříjemní zimní radovánky. A jakou termosku dětem vybrat? Záleží, zda ji budete obsluhovat vy /dospělý/ nebo zda chcete, aby ji dítko používalo bez vašeho dozoru třeba na výletě se školkou nebo na lyžařském kurzu.

Některé typy termosek mají pouze velký otvor a hodí se tedy k nalévání horkého čaje do hrnečků nebo na horkou vodu, kterou potřebujete k přípravě kojeneckého mléka. Termosky mají různý objem. Ty nejmenší do dětských batůžků začínají na 0,35 l, větší jsou potom 0,5 a 0,65 litru.

Sem patří značka Fresk nebo některé modely Klean Kanteen a termoska Carl Oscar, která má dva výměnné uzávěry /jeden z nerezové oceli pro teplé nápoje a plastovou slámku a pítko pro studené/.

              Fresk-Thermal-Flask-ForrestAnimals

Další námi nabízené typy termosek mají dětem přizpůsobená pítka a děti tak mohou pít přímo z nich. Pozor, moderní termosky skutečně velmi dobře drží teplotu a horká tekutina v nich chladne velmi pomalu. Proto do termosek dávejte nápoj vlažný, už rovnou v teplotě vhodné k pití !!!

Mezi dětské termosky s pítkem patří značka Alfi. Dětem se snadno otevírá a jednoduše se udržuje a je to jediný model doporučovaný výrobcem i do myčky na nádobí.

Termoska-2018-Style-Black-Pink-0,5l

Na závěr vám ještě představíme termosku Pura, s výměnnými pítky. Roste tak doslova s vašimi dětmi. Pro batole využijete náustek, pro větší dítě vyměníte za brčko, pro starší děti a dospělé se hodí sportovní uzávěr. Uzávěry můžete dokupovat a vyměňovat dle potřeby. Lahev má příjemný protiskluzový silikonový obal a nabízíme ji ve dvou velikostech 260 a 650 ml.

 product_sport_22oz_insulated_red

                                                   

 

Moderní termosky udrží obvykle tekutinu teplou až 6 hodin /záleží na značce/. O termosky je tradičně největší zájem v zimní období, ale po zimně ji nemusíte nutně odkládat. Stejně dobrou službu vám udělá za parných letních dní, kdy tekutiny udrží chladné až 12 hodin!

V nabídce máme i termonádoby, pro udržení teploty pokrmů.

 

Podrobný popis každého modelu najdete u na našich stránkách. Celou nabídku termosek hledejte zde www.outdoorbaby.cz/termoobaly/